Back to All Events

Event - FRIS! Bouwen aan positief onderwijs

  • Omgeving Utrecht Nederland (map)
Take a Step - door Aline Bouma 45.jpg

FRIS! Bouwen aan positief onderwijs

Wereldwijd komt er steeds meer aandacht voor welbevinden, motivatie en talenten van kinderen op school. Op FRIS! delen docenten en schoolleiders hoe zij bouwen aan positief onderwijs. Meld je nu aan en ontdek hoe jij een waarderend leerklimaat op jouw school versterkt.

 

Het doel van de dag is om kennis en ervaring uit te wisselen met een enthousiaste groep onderwijsprofessionals. Docenten en schoolleiders delen ter inspiratie mooie voorbeelden van positief onderwijs. Kleine voorbeelden uit de klas, maar ook grotere voorbeelden, zoals vernieuwende onderwijsconcepten die meer positief onderwijs mogelijk maken.

Op FRIS! heb ik ervaren dat de positieve psychologie mij helpt om te bedenken wat ik wél kan doen in plaats van te blijven hangen in wat niet kan. Het bruist hier!

Kosten

De kosten voor het event bedragen € 145,- inclusief btw, lunch en een exemplaar van het boek Waarderend Leren in het voortgezet onderwijs. Meer informatie volgt binnenkort!
Schrijf je nu alvast in:

Middels dit ingevulde inschrijfformulier meld ik me aan voor het event FRIS! 2018. Tevens verklaar ik akkoord te gaan met de privacyverklaring van Take a Step.