Boek - Waarderend leren in het voortgezet onderwijs

Voorkant-Waarderend-Leren.jpg

Na maanden onderzoek doen, schrijven en vormgeven is het dan eindelijk zover... Ons boek 'Waarderend leren in het voortgezet onderwijs' is uit. We zijn heel blij met het resultaat. In het boek hebben we recente inzichten uit de positieve psychologie toepasbaar gemaakt voor de onderwijspraktijk. We besteden aandacht aan thema's als motivatie, talent, geluk en mindset. Ook laten we zien hoe een waarderende bril helpt bij het ondersteunen van leerlingen in keuzeprocessen en het versterken van een positieve groepsdynamiek in de klas. Naast achtergronden en theorie biedt het boek veel concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Ben je benieuwd geworden naar het boek? Neem dan een kijkje op onze website of bestel meteen een exemplaar bij de uitgever.