Ons werk.jpg

Wij helpen je om een positieve draai te maken

Elke opdrachtgever is anders. Ook iedere school is anders. We hebben om die reden geen standaard product of oplossing op de plank liggen. We onderzoeken samen hoe we jouw school het beste kunnen helpen om stappen te zetten richting de gewenste toekomst. Dit doen we in de vorm van advies en begeleiding, actieonderzoek, coaching, lezingen en workshops.

 

Heb je behoefte aan ondersteuning bij een uitdagend vraagstuk binnen jouw school? Wij adviseren je graag hoe je hier op een waarderende en onderzoekende wijze mee aan de slag kunt.


Wil je onderzoek doen en tegelijkertijd werken aan een verbetering of vernieuwing in jouw school? Dan past een actieonderzoek. Telkens weer zien we dat het docenten veel energie geeft als zij samen een thema vastpakken en hierop gaan experimenteren. 


Ben je op zoek naar kennis en inspiratie over thema's als talentontwikkeling of motivatie in het onderwijs? In onze lezingen en workshops diepen we op interactieve wijze een inhoudelijk vraagstuk uit. We zorgen ervoor dat onze input direct handvatten biedt om mee aan de slag te gaan.


Is het tijd om een positieve draai te maken in jouw werk of met jouw team? Daar kan persoonlijke coaching of teamcoaching een krachtige bijdrage aan leveren.